Ostry kontra ostry, czyli noże...
16.09.2016
Nóż damasceński, czy skuwany z żelazem nóż Kurouchi? Każdy z nich jest...
WięcejProjekty Grupy NasTroje to swoista historia naszych wieloletnich pasji, doświadczeń, specjalizacji, zwycięstw i niezliczonych porażek. Należymy do tych szczęśliwców, którzy wiedzą, co ich kręci, czemu zapisaliby duszę. Za pasję i uwielbienie do tego, co się robi, trzeba słono...
W kwietniu 2019 roku wystartowała nasza wymarzona telewizja.... Więcej
Cześć Kochani, długo trwało, ale się stało! We wrześniu rusza... Więcej
Już teraz, dziś, w tej chwili zapowiadamy kolejny cykl programów... Więcej
Nóż damasceński, czy skuwany z żelazem nóż Kurouchi? Każdy z nich jest...
WięcejWoki w polskich domach to wciąż rzadko spotykane naczynia, podczas gdy...
WięcejKto choć raz w życiu miał do czynienia z patelnią wykonaną z żeliwa, ma...
WięcejPatelnie sauté to bardzo uniwersalny rodzaj patelni o szerokim...
WięcejOdpowiednie ostrzenie japońskiego noża pozwala korzystać z niego przez...
WięcejUchwyty to jedne z najważniejszych elementów patelni. Belgijska marka...
WięcejUpodobanie do danego typu desek kuchennych ma kluczowe znaczenie w...
WięcejMustard to jedna z bardziej specyficznych serii żeliwnych garnków i...
WięcejNóż japoński, czy europejski? Wielu staje wobec takiego wyboru i...
WięcejGłębokie patelnie szefa kuchni dzięki wysokim ściankom doskonale służą...
WięcejIm ostrzejszy nóż, tym wygodniejszy i, co specyficzne, a dla wielu...
WięcejGotowanie na parze zjednuje sobie coraz więcej zwolenników. Nic...
Więcej